tisdag 3 juni 2008

Födelsedagsfirande

Firandet av unga fröken H, allaredan 4 bast vorden, gick av stapeln på en i sanning trivsam innergård vid Möllan. De med rätta stolta föräldrarna har - tillsammans med andra hyresgäster - fixat till trädgården och snickrat ihop en lekstuga med generösa sociala utrymmen för den yngre generationen. I den lummiga atmosfären avnjöts generösa mängder jordgubbar, glass och bakverk - allt från kanelbullar till chokladkaka. Och för den äldre generationen: bubbel, en mycket passande begivenhet en solgassig eftermiddag som denna. K fick korka upp Chapel Hill Sparkling Chardonnay för glatta livet. Mycket uppfriskande, mycket lättdrucket och befrämjande för det generösa sociala utrymme som skapades på kalaset.

Chapel Hill - I's favorit-bubbel som också sparkat igång festivalstämningen inför Dr Yogamis senaste spelning på musikfesten vid Tullakrok. I skrivande stund säkert i mängder av studenters blodomlopp. En allround-dryck för alla livets skeden och skiftningar med andra ord. Balatonboglár!!!

På tal om musik nämnde L's initierade fader att KB erbjuder en gratis-konsert med Gary Louris (Jayhawks-mannen) den 10:e juni. Vi grunnade en stund på hur det kan komma sig, tills vi kom på att det är samma afton som Sverige begår sin EM-premiär mot Grekland. En krock - liksom att Dolly spelar i Malmö den 14:e juni samtidigt som Sverige möter Spanien. Efter TV3-reportaget om Zlatan har EM-febern stigit ytterligare någon grad - kommer han att kunna åstadkomma något det här mästerskapet? Kommer Dolly att avgå med segern på Stadion? Hur ska man hinna med allt?

Inga kommentarer: