tag:blogger.com,1999:blog-2155645519541543465.post7188462586943428121..comments2024-02-28T15:18:53.861+01:00Comments on Billigt Vin: En blöt helgIngvar Johanssonhttp://www.blogger.com/profile/06372509333514830456noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2155645519541543465.post-62396054871153930522011-01-09T22:05:07.282+01:002011-01-09T22:05:07.282+01:00Fredrik ! Visst är senaste tillägget i länklistan ...Fredrik ! Visst är senaste tillägget i länklistan pricken över i:et :-). Jag fingrade också på 69:an men fegade ur. Verkar dock fortfarande finnas i BS.<br /><br />Patrik ! Kul med le Vouvray. Jag sitter och avnjuter ett glas Sacrisassi. Det är verkligen supersmooth utan att vara det minsta menlöst. Pure joy.Ingvar Johanssonhttps://www.blogger.com/profile/06372509333514830456noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2155645519541543465.post-17472716228225528642011-01-09T21:55:32.623+01:002011-01-09T21:55:32.623+01:00Kan meddela att le Vouvray är i toppform ikväll, d...Kan meddela att le Vouvray är i toppform ikväll, de lite snipiga syrorna som spretade igår har gått ihop och vinet har blivit lika njutbart i munnen som det hela tiden varit i näsan.<br /><br />Du kan andas ut för den här gången Ingvar, men nästa gång kanske vi väcker liv i La Spinetta-spöket...<br /><br />/PatrikItalienska vinerhttps://www.blogger.com/profile/09222807655446757594noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2155645519541543465.post-9031404420678391392011-01-09T20:32:09.300+01:002011-01-09T20:32:09.300+01:00Kul med Vouvray'n, jag poppade ju 69:an (som d...Kul med Vouvray'n, jag poppade ju 69:an (som du vet) som hade exakt 2 mm frisk kork kvar. Frisk som tur var och jäkligt friskt vin.. <br /><br />Ps. Er länklista har om möjligt blivit ännu trevligare ;)Fredrikhttp://www.who-cut-the-cheeze.se/noreply@blogger.com